„Duminica, 26.03.2017, la o zi dupa Bunavestire, la Parohia Greco-Catolica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril din Sîntandrei, a avut loc activitatea primirii a patru noi membri în Reuniunea Mariana. Însotiti de preotul Dobrata Traian, un grup de marianisti de la Catedrala Sfântul Nicolae din Oradea, au venit pentru a saluta acest eveniment si pentru a da un aer de festivitate si înnoire bisericii noastre.
Prezentarea celor patru candidati a fost urmata de adeziunea lor pentru a o cinsti pe Fecioara Maria, Mama noastra a tuturor, si pentru ,,a-si închina viata, faptura, sufletele si familiile Maicii preamilostive”.
Toti marianiastii prezenti în aceasta zi festiva si-au reînnoit fagaduintele de la botez si prima Sfânta Împartasanie de a tine poruncile lui Dumnezeu, de a afirma cu tarie adevarurile de credinta crestina, precum si sfintirea duminicii. Prin ,,cinstirea Inimii Neprihanite a Mariei dorim sa asiguram domnia Inimii Fiului Sau vrednic de închinare în tara noastra si pe întreg pamântul".
Actiunea festiva s-a încheiat cu o agapa frateasca.