„Elevii clasei pregatitoare B de la Liceul Don Orione Oradea au sarbatorit, luni, 100 de zile de când au trecut, pentru prima data, cu pasi nesiguri, pe poarta scolii. A fost un eveniment încarcat de emotie si nerabdare, pentru ca le-a adus micilor scolari multe surprize si bucurii.

La început de primavara când natura revine încet, la viata, când soarele mult asteptat zâmbeste înca timid, copiii clasei pregatitoare B de la Liceul Don Orione Oradea au sarbatorit 100 de zile de scoala. La îndemnul învatatoarei lor, prof. Adriana-Anca Tîrtea, elevii au început sa lucreze la proiect înca din prima zi de scoala, adaugând, în fiecare zi, câte un obiect la colectie. Ajutata de mama ei, Sofia a realizat un catelus din nasturi, care se bucura de venirea primaverii. Din peisaj nu lipsesc florile, copacii si soarele, toate realizate din nasturi. O alta fetita a adunat, în aceasta perioada, 100 de fapte bune, reprezentate prin 100 de inimoare rosii, îndemnând, astfel, oamenii sa faca întotdeauna binele. Evenimentul aniversar a fost marcat luni, 6 martie, în sala festiva a scolii, prilej cu care elevii si-au prezentat pe rând, propria colectie cu cele 100 de obiecte (nasturi, stegulete, inimioare, banuti, jetoane etc.), adunate de la începutul anului scolar.
„Zilnic, fiecare elev si-a adaugat câte un obiect la colectia aleasa, dând frâu liber imaginatiei. Aici, un rol important l-au avut parintii, care s-au implicat înca de la început, pentru a aseza obiectele colectionate sub forma cea mai atragatoare”, ne-a declarat învatatoarea Adriana-Anca Tîrtea.
La finalul serbarii, cei 28 de scolari au fost rasplatiti, pentru talentul si efortul lor, cu diplome, coronite si surprize dulci.
Sursa: http://www.crisana.ro