„Astazi este ultima zi a Târgului International Catholic Expo desfasurat la Cluj în aceste zile. Târgul a reunite producatori renumiti de vesminte, icoane, orgi, statuete, carti si obiecte liturgice din România, Polonia, Grecia, Serbia, Bulgaria, Italia si multe alte tari.
În cadrul Târgului s-a organizat si un Workshop de confectionat rozarii si bratari pentru cauze umanitare. Într-un loc în care crestinismul a ajuns de numai 50 ani, în nordul Kenyei, la câtiva kilometri distanta de Etiopia, Misiunea Arhidiecezei Catolice de Bucuresti poarta grija formarii spirituale si educationale a tribului borana. Masa de prânz a unui copil din gradinitele Misiunii este, de cele mai multe ori, singura masa pe zi. Pentru ei, Asociatia Galma, în colaborare cu Centrul Misionar al Arhidiecezei de Bucuresti, a confectionat rozarii si metaniere a caror valoare reprezinta exact suma necesara fiecarui copil pentru hrana zilnica.
Din cadrul Târgului nu au lipsit nici Editurile religioase care au prezentat ultimele titluri aparute la Editurile Serafica, Sapientia, Galaxia Gutenberg si Editura Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucuresti. Editura ARCB a prezentat anul acesta doua lansari de carte la Târgul Catholic Expo. Este vorba despre „Muntele cu sapte trepte” de Thomas Merton, „Fericit! Dialoguri cu viata propuse de Claudia Stan”, si „Vladimir Ghika: un catolic ortodox” ale doamnei Claudia Stan.