„Asociatia Caritas Eparhial Oradea organizeaza o colecta de alimente intitulata „Deschide usa inimii tale” în magazinul Selgros Cash and Carry Oradea, în perioada 4 – 21 decembrie 2015, între orele 10.00-21.00.
Colecta se desfasoara cu sprijinul voluntarilor asociatiei (pot fi recunoscuti dupa sorturile inscriptionate cu sigla asociatiei) care distribuie fluturasi clientilor pentru a-i informa despre posibilitatea de a cumpara alimente si de a le dona apoi la stand. Toate alimentele colectate sunt notate într-un tabel pe baza caruia sunt introduse mai apoi în gestiunea asociatiei. Cei care doresc sau carora le este mai usor, pot face si donatii în bani.
Persoanele dispuse sa faca un gest caritabil, de a împarti cu cei care nu au ce sa puna pe masa, sunt invitate ca la întâlnirea voluntarilor asociatiei sa faca o donatie pentru cei saraci. Misiunea Asociatiei Caritas Eparhial Oradea este de a sprijini în mod caritabil si fara discriminare de orice fel persoanele si familiile din comunitate aflate în dificultate. Asadar, donatiile dumneavoastra vor ajunge acolo unde este într-adevar nevoie de ele!
Sursa:http://www.caritaseparhial.ro