„350 de copilasi îmbracati în Mos Craciun si 24 de învatatoare au marsaluit ieri prin Oradea, ducând mai departe o traditie veche de 16 ani. Micutii au fost elevi din clasele 0-IV de la Liceul Greco-Caolic "Iuliu Maniu".
Ca în fiecare an, strazile Oradiei au fost "invadate" de hainute rosii, copilasi îmbracati în straiele lui Mos Craciun, plecati la colindat. Acestia, în jur de 350, au strabatut strada Republicii si s-au oprit la Teatrul Regina Maria pentru a colinda.
"Au fost doar copii din clasele 0-IV de la step by step. Liceul Teologic Greco-Catolic "Iuliu Maniu" are deja o traditie de 16 ani în organizarea acestui eveniment. A început timid, de la înfiintarea primei clase step by step, si a crescut foarte frumos în ultimii ani", a spus, pentru Crisana, Codruta Paduraru, de la Liceul Teologic Greco-Catolic "Iuliu Maniu".
Sustinuti de directorul scolii, Alexandru Dragos, si de cele 24 de cadre didactice, micutii au colindat Primaria Oradea, Teatrul Regina Maria, Inspectoratul Scolar Judetean Bihor si Episcopia Greco-Catolica.
Sursa:http://www.crisana.ro