„Concertul caritabil ce a avut loc vineri, 4 decembrie 2015 în Aula Magna a Facultatii de Teologie Greco-Catolica, a fost organizat în acest an de Colegiul „Sfânta Familie” în colaborare cu Asociatia Tinerilor Români Uniti din Oradea.
Tinerii care ne-au încântat cu colindele specifice acestui moment au fost Cristea Alexandru, Carla Marin, Andreea Plugaru, Michel Pater si George Sîrca si colega acestuia Schneider Lilla Bernadet si nu în ultimul rând trupa de dans Thefani care ne-au încântat cu minunatul lor dans.
Concertul a avut drept scop strângerea de donatii pentru cei nevoiasi, care iau masa de prânz la Caritas Eparhial Oradea.
Prezenta Preasfintiei Sale Virgil Bercea a dat evenimentului o nota speciala, iar cuvintele dânsului i-au umplut de caldura pe cei prezenti, vorbind despre necesitatea tolerantei, a iubirii si a devotamentului. Preasfintia Sa a tinut sa le multumeasca organizatorilor, tinerilor, preotilor care s-au implicat si de asemenea a salutat curajul tinerilor prezentatori.