Familiilor îndoliate,
Celor raniti,
Tuturor oamenilor de buna învoire,

Cu cutremur si durere în suflet am aflat prin mijloacele mass-media despre devastantul incendiu produs în seara zilei de vineri 30 noiembrie 2015 la Bucuresti, în care multe suflete tinere s-au reîntors la Casa Tatalui ceresc, iar altele se afla în mari suferinte.

Pe toti cei suferinzi din cauza acestei tragedii îi asiguram de rugaciunea noastra si de tot gândul cel bun. Pe cei raposati îi încredintam dragostei pline de îndurare a lui Dumnezeu, si cerem de la Parintele luminilor mângâiere, tarie si vindecare peste familiile îndoliate si peste toti cei care au fost loviti de aceasta catastrofa.

În numele episcopilor, preotilor, calugarilor si calugaritelor si al credinciosilor greco-catolici din România, nadajduind în lumina Învierii Mântuitorului, transmitem tuturor familiilor îndoliate cele mai sincere condoleante, în speranta vindecarii sufletesti si trupesti a celor raniti, multumind tuturor celor care se ostenesc pentru salvarea lor, si asigurându-va pe toti de unirea întru rugaciune.

Arhiepiscop Major al Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolica