„Situl Colegiului Pontifical Pio Romeno din Roma (pioromeno.com) a fost relansat, cu o noua interfata, care doreste sa transforme navigarea într-o experienta mai placuta si mai usoara în acelasi timp. De asemenea, meniul a fost redesenat, fiind evidentiate categoriile care s-au dovedit a fi cele mai cautate de catre utilizatori.
Pagina de pornire, cu trimiteri directe catre noutatile de pe site, dar si cu o descriere sumara a Colegiului întâmpina vizitatorii în momentul accesarii. Cu trimitere direct de pe pagina de pornire, istoricul Colegiului Pio Romeno prezinta informatii despre fondarea acestuia, oferind si o arhiva fotografica informativa. Pagina de stiri, cea mai accesata de pâna acum, este structurata acum în doua parti: Ultimele stiri si Arhiva stirilor publicate începând cu anul 2013, an în care a luat nastere situl Colegiului.
Linkurile utile vin sa faciliteze accesarea site-urilor partenere, iar agenda liturgica prezinta zilnic sfintii sarbatoriti, dar si textele liturgice aferente fiecarei zile din an. Pentru a nu expune toate surprizele si pentru a va lasa sa descoperiti site-ul nostru în noua sa forma, va invitam sa accesati http://pioromeno.com.
Sursa:http://www.bru.ro