„Blocul de locuinte sociale aflat în strada Cantacuzino nr.56, din Oradea, CASA DAR, a carui piatra de temelie a fost pusa în 6 august 2014 este gata de receptie. În luna august va avea loc receptia lucrarii iar în prima parte a lunii septembrie a.c. va avea loc inaugurarea.
Noua din cele zece apartamente vor fi date în folosinta abia în luna ianuarie anul viitor când vor fi mobilate si echipate cu tot ceea ce este necesar pentru o tânara familie. Din luna septembrie un apartament va fi locuit de o tânara familie care va avea în administrare blocul si gestionarea din punct de vedere social a tinerelor familii. Reamintim ca blocul este destinat pentru zece perechi de tineri majori care au parasit institutiile de ocrotire ale statului, doresc sa lucreze si sa-si întemeieze o familie. Acestia vor beneficia, timp de cinci ani, de o locuinta în acest imobil, intrând într-un program special.
Marti, 28 iulie 2015, PSS Virgil Bercea cu a carui accept si binecuvântare s-a ridicat acest bloc, a facut o vizita pe santier împreuna cu parintele Olimpiu Todorean (Vicar General si Presedinte al Asociatiei Caritas Eparhial) si cu vicarul responsabil preotii, Parintele Antonio Chifor.
Vom reveni cu invitatia pentru inaugurarea Blocului D.A.R.
Sursa:http://www.caritaseparhial.ro