„La Oradea, a avut loc astazi ”Marsul pentru viata”. În discursurile reprezentantilor Bisericii si ai Statului a fost subliniat în special importanta pe care trebuie sa o oferim vietii, pentru ca fiecare viata este un dar.
Din partea Bisericii Greco Catolice a tinut un discurs, Preasfintia Sa Virgil Bercea care vorbind despre viata a adus aminte celor prezenti ca: “viata este un bun primit pe care trebuie sa-l daruim celor din jur si sa-l restituim”. Preasfintia Sa a mai vorbit si despre modul în care Isus ne-a aratat mare Sa iubire, prin jertfa de pe cruce.
Au mai luat cuvântul Preasfintia Sa Bocskei Laszlo, reprezentanti ai altor culte din Oradea si ai autoritatilor centrale ale orasului. Între discursurile oficialitatilor s-au cântat diferite cântece religioase sustinute de grupuri ale copiilor.
Marsul a continuat spre maternitatea din Oradea, unde s-au facut rugaciuni pentru sustinerea vietii dupa care un grup de femei au mers pentru a le felicita pe mamele care au dat viata copiilor prezente în maternitate.