„Astazi, 15 Septembrie 2014, este „o sarbatoare” dupa cum spunea si doamna inspector Nan Gabriela, o sarbatoare pentru fiecare dintre noi, aceasta semnificând începerea unui nou an scolar.
Festivitatea de deschidere a anului scolar 2014-1015 a avut loc în curtea Liceului Greco-Catolic Iuliu Maniu si a început cu rugaciunea Te Deum celebrata de Preasfintitul Virgil Bercea, alaturi de parintele Dragos Alexandru, noul director al liceului si parintii spirituali Gabriel- Grigore Borzos si Cristian Tisalita. Printre urarile facute s-a aflat si cuvântul Preasfintitului Virgil Bercea care a îmbratisat sufletele celor prezenti, cu caldura si sinceritate. Alaturi de dânsii a fost si doamna inspector Nan Gabriela care le-a transmis un gând curat atât profesorilor cât si elevilor, urmata de doamna director adjunct Rodica Muresan care a prezentat pe rând clasele împreuna cu dirigintii lor.
Dupa festivitate, elevii au pornit însotiti de educatoare si diriginti, spre clasele care au sa îi mai gazduiasca si în acest an.