„Prin punerea mâinilor PS Virgil Bercea, duminica 27 iulie 2014, în Catedrala Sf. Nicolae din Oradea a fost hirotonit un nou lucrator în via Domnului – parintele Ioan Feier.
La Sfânta Liturghie arhiereasca au concelebrat, alaturi de PS Virgil, preotii Antoniu Chifor, rector al Seminarului “Sfintii Trei Ierarhi” din Oradea, Andrei Mesesan din Ostiglia, Ioan Gaban din parohia Hamba, protopopiatul de Sibiu si alti preoti oradeni.
Nascut în Sighetu Marmatiei, parintele Ioan si-a desavârsit studiile teologice la Sibiu urmând ca apoi sa faca o experienta în Italia, unde locuieste la ora actuala. A ales calea celibatului, oferind întreaga sa viata lui Dumnezeu pe care va continua sa îl propovaduiasca. Astfel, îsi va desfasura activitatea pastoral-misionara în protopopiatul român greco-catolic de Lombardia – Italia.
Vorbind pe marginea Evangheliei de la Sf. Liturghie, PS Virgil a subliniat importanta disponibilitatii omului la dorinta lui Isus de a intra în casa si sufletul nostru, lucru care trebuie sa ne faca sa iesim în întâmpinarea celorlalti.
Dorim noului lucrator în via Domnului multe haruri si binecuvântari ceresti pentru a putea duce la împlinire acel plan pe care Domnul îl are cu sfintia sa.