„Duminica, 1 iunie, s-a sarbatorit si în orasul Valea lui Mihai una dintre cele mai frumoase si memorabile sarbatori civile: Ziua Copilului.
Ziua a debutat nu tocmai placut din punct de vedere meteorologic, dar ploaia a ocolit frumosul eveniment organizat în comun de catre Asociatia Ave Miriam, Asociatia Aegis Ephebum, grupul sportiv Aktive Fitness, grupul femeilor din UDMR, Casa de Cultura „Bartok Bela”. Totusi, caldura si veselia erau la cele mai înalte cote în sufletele celor mici.
Organizatorii au oferit un program lung si diversificat: concursuri pentru familii, trambulina pentru copii, carusel, ponei si alte surprize. Nu au lipsit nici prezentarile de divertisment: dansuri moderne, populare si recital de cântece si poezii, care au culminat cu un concert sustinut de Pomázi Zoltán, membru al trupei Bojtorján. Clovnii si printesele de la Caritas Eparhial Oradea au oferit baloane si au pictat fetele copiilor prezenti. Grupul femeilor din UDMR a oferit peste 300 de gogosi proaspete si delicioase.
Cu adevarat, aceasta zi de sarbatoare ramâne memorabila sutelor de copii si parinti.
La multi ani, pace si har tuturor copiilor!
http://www.ermihalyfalva.ro/hirek/Gyereknap-szines-programokkal