„Pe saraci îi aveti totdeauna cu voi si le puteti face bine oricând voiti…
(Marcu, 14:7)
Dragi binefacatori,
Daca suntem multumiti ca Isus este Emanuel – Dumnezeu este cu noi atunci trebuie sa-i ajutam si pe prietenii nostri, pe cunostintele noastre, pe vecinii nostri sa înteleaga aceasta prezenta.
Fiecare gest de iubire pe care îl facem ni-L face prezent pe Domnul. „Acolo unde este caritate si iubire, acolo este Dumnezeu”.
Dumnezeu nu are nevoie de întelepti pentru a face operele iubirii sale. Are nevoie de persoane generoase care stiu sa spuna întotdeauna „DA” Lui, dar nu numai Lui, ci si persoanelor care sunt în nevoi, daruindu-le un pic din bunastarea noastra pentru ca si ei sa poata avea cel putin necesarul pentru a trai.
Craciunul este de acum la poarta casei noastre.
Sa ne aratam bucuria de a sta cu Isus, Emanuel, participând cu bucurie la slujbele din acest Post si crescând în gesturi de bunatate fata de toti cei din jurul nostru, în familie, în grupul de prieteni, la locul de munca, pe strada.
Facând acestea, cu siguranta Nasterea Domnului va fi o mare sarbatoare, pentru ca va fi întâlnirea dintre doi prieteni care doresc sa fie, unul pentru altul, „Emanuel”: a lui Isus care este multumit sa stea cu noi si a noastra, multumiti sa stam cu El, dar si cu toti cei pe care Isus îi iubeste, asa cum ne iubeste pe noi.
Ia si tu Cutia de Craciun si pune în ea darul tau, expresie a renuntarii tale, si ajuta pe cel care se afla în dificultate.
Caritas Eparhial Oradea va directiona ajutorul tau acolo unde este cea mai mare nevoie.
Pr. Olimpiu Todorean
Presedinte
Ia si tu Cutia de Craciun si pune în ea darul tau, expresie a renuntarii tale, si ajuta pe cel care se afla în dificultate. Caritas Eparhial Oradea va directiona ajutorul tau acolo unde este cea mai mare nevoie.
CUTIA DE CRACIUN
RENUNTÂND SE POATE DARUI
Se poate renunta:
la o ciocolata,
la un suc,
la o prajitura,
la un film,
la o cafea,
la un pachet de tigari,
la un vin,
la o bere,
la ….
Tu la ce renunti?
Pune în Cutia de Craciun darul tau, expresie a renuntarii tale, si ajuta pe cel care se afla în dificultate.
Caritas Eparhial Oradea va directiona ajutorul tau acolo unde este cea mai mare nevoie.
Modalitatea de returnare
Perioada de desfasurare a campaniei Cutia de Craciun este 25 noiembrie – 22 decembrie 2013
În cazul în care ati intrat în posesia Cutiei de Craciun la biserica, aceasta se va returna voluntarilor Caritas duminica 22 decembrie 2013;
În cazul în care ati intrat în posesia Cutiei de Craciun la scoala, aceasta se va returna dirigintilor si învatatoarelor clasei, în data de 18 decembrie 2013;
În cazul în care ati intrat în posesia Cutiei de Craciun în alta modalitate, aceasta se va returna la sediul asociatiei, str. Mihai Pavel nr. 3, pâna în data de 24 decembrie 2013;
Donatia ta se va înregistra în actele contabile ale asociatiei, pe baza de chitanta fiscala.
Sursa:http://www.caritaseparhial.ro