„În data de 7 octombrie 2012, în Parohia Greco-Catolica din Bobota, Salaj, a avut loc o Seara de Rugaciune la care au participat un mare numar de credinciosi.
Evenimentul l-a avut ca invitat pe Pr. Florin Marincean din Simleu Silvaniei, care a condus rugaciunea Sfântului Rozariu si Adoratia Euharistica. Pornind de la istoria Bisericii primare, parintele Marincean a subliniat câteva momente importante ce au condus spre adorarea Sfântului Sacrament de catre crestinii zilelor noastre. De asemenea, a aratat importanta pe care fiecare crestin trebuie sa o acorde lui Isus Euharisticul, prezent zi de zi pe Sfintele Altare sub forma Pâinii si a Vinului, dar si a dialogului personal pe care crestinii trebuie sa-l dezvolte cu Divinitatea.
Momentele de rugaciune au fost animate de câtiva dintre tinerii Parohiei Greco-Catolice „Sfânta Treime” din Simleu Silvaniei, care, prin inovatie si talent, au marcat sufletul fiecaruia dintre cei prezenti.
De asemenea, a mai fost prezente familii din Zalau si Simleu Silvaniei, precum si parintele Adrian Botea – paroh în Babta si Racova (Satu Mare), care a venit si el însotit de câteva familii.
Fie ca Bunul Dumnezeu sa deschida inimile celor ce au fost prezenti si sa le umple de Harul sau, iar aceasta Seara de Rugaciune sa fie doar un început de drum pentru parohia noastra.