„„Caci flamând am fost si Mi-ati dat sa manânc; însetat am fost si Mi-ati dat sa beau; strain am fost si M-ati primit; gol am fost si M-ati îmbracat; bolnav am fost si M-ati cercetat; în temnita am fost si ati venit la Mine…” (Matei 25,35-36)
În preajma sarbatorii de Pasti, la Manastirea Franciscana „Maica Domnului” din Oradea, marti 10 aprilie, dupa liturghia de la orele 18:00, s-au distribuit pachete cu alimente de baza pentru persoanele nevoiase din comunitatea parohiala si nu numai.
Calauziti de iubirea fata de aproapele si urmând exemplul parintelui lor, Sfântul Francisc de Assisi, tertiarii franciscani, împreuna cu asistentul lor spiritual, parintele Mihai Vatamanelu, au pregatit 100 de pachete în valoare de 1800 lei, pentru a le darui celor cu situatie materiala precara.
O parte din pachete urmeaza sa fie oferite de catre preotii de la Manastire cu ocazia vizitarii bolnavilor, celor care din motive de sanatate nu s-au deplasat la biserica.
Multumim Domnului pentru toate darurile pe care le revarsa asupra noastra, pentru bucuria de a sti sa privim în jurul nostru.