„Duminica, 6 martie 2011, s-a sarbatorit Ziua Mondiala de Rugaciune a Femeilor în comunitatea Bisericii Reformate din Valea lui Mihai.
Gazda acestei celebrari ecumenice anuale a fost preotul reformat Balázs-Kiss Csilla. Ea a deschis celebrarea ecumenica salutându-i pe cei prezenti, care au raspuns invitatiei de a se ruga pentru femei, în acest an, în mod special pentru femeile din Chile. Au lipsit preotul romano-catolic (din motiv de boala) si cel ortodox.
Dupa prezentarea poporului chilian s-a parcurs în spirit unitar de rugaciune brosura pusa la dispozitie de Forumul Ecumenic al Femeilor, tema biblica fiind în acest an: „Câte pâini aveti?… Dati-le voi sa manânce!” (din Mc 6, 30-44).
Ambii preoti au subliniat necesitatea insistentei în edificarea spirituala proprie, în sincronizarea comunitara si în evitarea subestimarii chiar si a putinului detinut. „Sa ne lasam patrunsi de Cuvânt pentru ca plinul nostru sa se reverse înspre semenii nostri. Avându-l pe Cristos, Pâinea cea cereasca, sa îl oferim celor care sunt slabiti si înfometati dupa Binele divin”.
Dupa rugaciunea în comun, femeile reformate i-au servit pe cei prezenti cu ceai si prajituri.