„Sâmbata, 5 martie 2011, avut loc A Doua Întâlnire a Preoteselor din Eparhia de Oradea. Evenimentul a debutat la ora 10:00, cu o Liturghie la Catedrala Sfântul Nicolae, oficiata de parintele Florian Gui, vicar general.
De la ora 11:00, în Sala Festiva a Liceului Teologic Greco-Catolic s-au desfasurat atelierele de lucru cu preotesele, tema fiind „ Maria, model de iubire si ascultare”. La finalul lucrarilor fiecare preoteasa a primit din partea parintelui Mihai Tegzes câte o carte, intitulata „Iubire si tradare – sentimentele în relatia dintre soti”.
Începând cu ora 14:00, tot în sala festiva a Liceului Teologic Greco-Catolic a avut loc un spectacol cultural-artistic, cu muzica si recital de poezie, dedicat tuturor femeilor din Eparhia de Oradea. Toate doamnele si domnisoarele prezente la eveniment au primit din partea organizatorilor flori, iar, din partea sponsorilor, o reducere de 10% la centrul de înfrumusetare „Vogue”.
Evenimentul a fost organizat de Biroul Pastoral, condus de parintele Paul Popa si Ramona Dragos în colaborare cu Liceului Teologic Greco-Catolic, sora Kasia, de la „Surorile franciscane misionare ale lui Hristos”, Teodora Chifor si Horia Marchis, cu binecuvântarea P.S. Virgil.