„Ca în fiecare an, în 6 decembrie, de ziua Sfântului Ierarh Nicolae, elevii clasei I „Step by Step” de la Liceul Teologic Greco-Catolic, coordonati de învatatoarele Anamaria Meze, Lia Sipos, Ana Maria Tirban si Cornelia Vesea au prezentat pe scena scolii si la Libraria Gutenberg, Carnavalul Bucuriei.
Dupa modelul Sfântului Nicolae, micii scolari au adus zâmbet si bucurie pe chipul celor dragi prin personajele pozitive pe care si le-au ales si pe care le-au interpretat cu multa sensibilitate. S-au întâlnit si s-au împrietenit cu Frumoasa din Padurea Adormita, cu Alba ca Zapada, cu Cenusareasa, cu zâne bune, cu vietati ale naturii, cu supereroi, precum Spiderman, Robin Hood si Zorro, dar si cu îngerasi si fulgi de zapada. Alaturi le-au fost parintii si bunicii, rudele, colegii mai mari din clasele a II-a, a III-a si a IV-a, dar si cei din clasa a V-a, care le-au oferit diplome si cu care au schimbat jucarii.
Bucuria de pe chipul copiilor si personajele alese au descretit fruntile celor prezenti si le-au amintit de darnicia Sfântului Nicolae, prevestitor al supremului dar pe care Dumnezeu ni-L face noua tuturor prin Nasterea Domnului Isus Cristos, Mântuitorul nostru.