„În ajunul zilei de 8 martie 2010, duminica seara, am participat la un eveniment organizat de Uniunea Femeilor din Bihor în colaborare cu Consiliul Judetean Bihor. Spectacolul organizat s-a intitulat „Pentru tine, cu dragoste, un cântec si o floare”.
Sala de spectacole a Filarmonicii de Stat a fost chiar potrivita pentru acest tip de eveniment, iar publicul cald si emotionat, am spune din punctul nostru de vedere.
Momentele artistice au fost variate si reusite: solisti de muzica culta, usoara si populara, prezentare de rochii pentru mirese, demonstratii ale unor tehnici de autoaparare. Noi, corul de camera Fiat Lux, am fost cei care am deschis spectacolul, reusind, fara modestie, sa cream atmosfera potrivita evenimentului. Am interpretat piesele: „Sara pe deal” – Vasile Popovici, „Ma luai, luai” – Tudor Jarda, „Sârba pe loc” – Gheorghe Danga. Momentul nostru a continuat cu doua piese pentru solisti: „Te duci si tu” – Vespasian Vasilescu, interpretata de Denisa Mosincat si Ovidiu Lazar si „Mama” – Andreea Bixio, interpretata de Denisa Mosincat. Piesele, au fost acompaniate de pian, si au reusit sa culeaga lacrimi din rândurile doamnelor din sala. La finalul spectacolului s-au acordat diplome pentru merite deosebite unor persoane, pentru implicare în viata comunitatii. Printre aceste persoane s-a aflat si dirijorul nostru, Antonia Nica.
Ne bucuram când aducem zâmbete si încântare celor de lânga noi! O viata fericita sa aveti, doamnelor!
www.corulfiatlux.ro