„Radio Maria a adus vestea buna a Nasterii Domnului cu soapta colindelor. Sute de credinciosi au fost prezenti marti seara la parohia greco-catolica "Adormirea Maicii Domnului" din Oradea (Manastirea franciscana) pentru a participa la a IV-a editie a Concertului de colinde organizat de Radio Maria România.
Colindatorii care au mîngîiat inimile spectatorilor si radioascultatorilor deopotriva, unii au venit mai de aproape, altii mai de departe. Concertul a fost deschis, astfel, de corul gazda condus de pr. Mihai Vatamanelu, dupa care microfonul i-a apartinut Anei Maria Mihaies, cîstigatoare a numeroase premii muzicale. Au mai interpretat colinde specifice zonei Bihorului Florica Ruja si Simona Cap, o tînara speranta a folclorului bihorean. Familia Chelu din Oradea (Florian, Iuliana si Alexandrina) au interpetat colinde romanesti medievale. Au venit colindatori chiar si din Banat: surorile gemene Felicia si Flavia Costa. Cei mai îndepartati colindatori au venit din inima României: Odorheiu Secuiesc. Copiii Casei "Sfântul Iosif", îngrijita de surorile Congregatiei greco-catolice a Inimii Neprihanite, au interpretat 7 colinde. Prezenta lor în mijlocul credinciosilor a fost unul dintre cele mai emotionante momente ale concertului. În fine, surpriza serii a fost Andrada Brisc însotita de Florin Constantin Pascu. Doua voci de aur, la care artistii au lucrat cu multa perseverenta în Anglia, la Scoala Regala de Muzica. Prezenta lor a uimit si a dinamizat publicul ascultator. Totul s-a încheiat cu o agapa.
Concertul, cu o durata de 2 ore, a fost un bun moment de a pregusta, într-un ambient de fraternitate, din bucuria sarbatorii Nasterii Domnului. Radio Maria România le multumeste tuturor pentru prezenta, colindatori si spectatori deopotriva si ureaza tuturor ascultatorilor si colaboratorilor sarbatori frumoase împodobite cu podoaba sperantei si a bucuriei!