La iniţiativa Biroului Pastoral, tinerii s-au mobilizat şi au adresat celor de vârsta lor, părinţilor, îndrumătorilor şi, practic, oricărui credincios, invitaţia de a se alătura în rugăciunea Calea Crucii, prin intermediul platformei Zoom. A fost cea de-a patra săptămână când, în fiecare zi de miercuri, tinerii din eparhia noastră l-au însoţit pe Domnul Isus pe acest drum.

De această dată a fost rândul tinerilor din Protopopiatele de Tăşnad şi de Oradea să găzduiască seara de rugăciune. I-au susţinut şi i-au îndrumat cu toată dăruirea, pe tinerii protagonişti, Părinţii responsabili cu pastoraţia tineretului Holhoş Florin, Avram Romulus şi Părintele protopop Hendea Aurel. Din Oradea au răspuns invitaţiei tinerii de la grupurile Enjoy Music, Zileos, Sîntandrei, Nuferii Sfintei Treimi şi Protopopiatul de Oradea. A fost alături în rugăciune, ca de fiecare dată, Biroul Pastoral.

Gazdele s-au implicat din tot sufletul şi au recitat pe rând rugăciunile şi meditaţiile aferente staţiunilor rugăciunii. Din Tăşnad au interpretat cu multă dăruire, cântecele specifice, credincioasele parohiei iar din Oradea a cântat cu multă căldură şi har Ovidiu Lazăr.

Ne bucurăm, dragi tineri, pentru timpul petrecut împreună cu voi în rugăciune şi vă mulţumim tuturor! Mulțumim Comisiei de Tineret pentru ajutor în mediatizarea evenimentului!

Mulţumim Bunului Dumnezeu pentru această frumoasă seară de rugăciune, iar săptămâna viitoare, miercuri în 13 aprilie 2022, de la ora 19.00, vom aştepta cu toţii invitaţia tinerilor din protopopiatele de Marghita și de Ier.

Vă rugăm să trimiteți acest link de invitație  prietenilor, cunoștințelor, rudelor și tuturor persoanelor interesate.

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/84851235076?pwd=WUpvaEJKcnU4OThmWEhnNVJibmUvUT09

Meeting ID: 848 5123 5076

Passcode: 100300

 

                                                                                                                                                           Laura Ologu

Biroul Pastoral