„Asociatia Tineretului Român Unit-A.S.T.R.U. Oradea în parteneriat cu Biroul Pastoral Eparhial pentru Laici- Oradea (BPEL), doresc sa organizeze itinerariul de formare cu titlul "scoala Animatorului", pentru tinerii cu vârsta cuprinsa între 14-25 ani.
Ne face o deosebita placere sa va invitam la acest program prin care ne propunem sa sprijinim tinerii în cunoasterea si constientizarea importantei misiunii pe care Dumnezeu le-a încredintat-o ca animatori si angajarea lor cu responsabilitate în aceasta misiune, dupa specificul Actiunii Catolice. Credem ca acest itinerariu va ajuta ca tinerii sa devina protagonisti si sa-si asume misiunea pe care o au în cadrul Bisericii, punând propriile talente în valoare si în acest fel vor fi un sprijin real în activitatile parohiilor, protopopiale si eparhiale.
Programul consta în 2 întâlniri în cadrul carora participantii vor aprofunda urmatoarele teme: misiunea si identitatea animatorului; decalogul animatorului; dinamica grupurilor; metode creative în lucrul cu tinerii, copiii si adultii; biblioteca de jocuri si nu în ultimul rând vor învata cum se construieste un program de animatie urmând o tabara aplicativa (Universitatea de vara – 17-20 iulie 2017), iar cea de-a doua întâlnire sa fie programata în luna octombrie.
În cadrul programului avem un numar de 30 de locuri disponibile, iar înscrierile se vor face prin intermediul formularului atasat pana în 26 martie 2017.
Ne face o deosebita placere sa participati la acest program si va invitam sa va înscrieti prin formularul din link-ul urmator:
https://docs.google.com/…/1R6ni246rShQpg2dDXzE_KJ2N1hm…/edit