Școala Internațională de Management al Pastorației Creative, în colaborare cu Scholas Occurrentes, a organizat astăzi, 21 martie, o conferință la sediul Dicasterului pentru Laici, Familie și Viață, la Roma. Denumită sugestiv „Binele bine făcut” și ajunsă la ediția a 10-a, Școala propune ca temă „O economie a darului, unde unu plus unu fac trei”.
Din România, au participat la acest eveniment, cu binecuvântarea PSS Virgil Bercea, trei reprezentanți ai Episcopiei noastre: Pr. Paul Popa, director al Biroului Pastoral pentru Laici, Dl. Ovidiu Lazăr și Pr. Antoniu Suciu.
În cadrul evenimentului au luat cuvântul Giulio Carpi, profesor și directorul Școlii, Mons. Alexandre Awi Mello, secretarul Dicasterului, Santiago Peréz de Camino, responsabilul Departamentului Biserică Sport al Consiliului Pontifical pentru Laici și Luis Ponce Gil, subsecretarul de logistică al Consiliului Pontifical pentru Laici.
La final, delegația noastră s-a întâlnit cu Rev. João Chagas, responsabilul Departamentului pentru Tineri al Consiliului Pontifical pentru Laici.

Pr. Antoniu Suciu