Plini de bucurie și energie, sâmbătă, 05.03.2022, grupul de copii ,,Sf. Dominic Savio” al Sanctuarului Eparhial Maica Domnului din Oradea”, însoțiți de pr. Gabriel, de fr. Mihai Dumea, de sora Ana Farcaș, sora Feliciana Unguru dar și de câțiva animatori, au petrecut înainte de începerea Postului Paștelui câteva ore de destindere și veselie împreună, organizând un carnaval în care fiecare a dovedit faptul că imaginația și creativitatea nu lipsește.
Acest carnaval a fost un moment atât de bucurie cât și de comuniune, deoarece pe lângă copiii care s-au implicat în mod activ, pentru acest moment inclusiv părinții copiilor s-au implicat în mod activ în organizarea acestor momente de destindere.
Atât părinții și copiii au colaborat în confecționarea unor măști și costume cât mai ingenioase. Aceste măști și costume, împreună cu jocurile, bansurile și energia și bucuria copiilor au făcut ca această zi a carnavalului să fie una de neuitat. Aceste momente de destindere a fost și o ocazie în care copiii au putut să se cunoască mai bine între ei și să-și facă noi prieteni, căci prietenia este una dintre valorile care caracterizează acest mare grup.
Mulțumim bunului Dumnezeu dar și tuturor care au făcut posibil ca acest eveniment să se desfășoare și să fie un moment nemaipomenit de comuniune și de destindere.
Sursa: Sanctuarul Eparhial Maica Domnului