– Haideţi să fim prieteni ! –

              Miercuri, 17 februarie 2021, au continuat catehezele on-line ale lunii februarie, reunind protopopiatele de Şimleu, de Zalău şi de Supur.

              Începând cu ora 18.30, timp de o oră, au fost alături pe platforma Zoom tinerii din cele trei protopopiate, alături de părinţii protopopi, părinţii preoţi şi membrii Biroului Pastoral.

              În prima parte a întâlnirii, cele trei protopopiate au prezentat modul în care, prin colaborarea cu Biroul Pastoral, au reuşit să se implice în activităţi concrete caritabile, ajutând familii aflate în nevoie.

              Tema catehezei a fost  – Haideţi să fim prieteni – , în centrul activităţii fiind mesajul lui Dumnezeu, Ioan 1,35-51, Chemarea apostolilor ca prieteni ai lui Isus.

              Dragoş Tomescu a fost bucuros să participe şi de această dată la cateheză, depunând în direct mărturia sa legată de prietenie, intrând apoi în dialog pentru a transmite participanţilor din experienţa sa.

              Ne bucurăm mult pentru acest timp plăcut petrecut împreună, ne bucurăm că tinerii s-au simţit bine şi s-au implicat, reacţionând la meditaţie, exprimându-şi părerea.

              Vă mulțumim dragi tineri pentru participare,  pentru timpul pe care-l oferiți Domnului, mulțumim îndrumătorilor și părinților voștri !

              Astăzi sunt aşteptaţi la ora 18.30, pe aceeaşi platformă Zoom, tinerii din protopopiatele de Carei, de Ier şi de Tăşnad.

Laura Ologu

Biroul Pastoral

Vă așteptăm cu drag !

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/84851235076?pwd=WUpvaEJKcnU4OThmWEhnNVJibmUvUT09

Meeting ID: 848 5123 5076

Passcode: 100300