Vineri seară în curtea Palatului Baroc, Paula Seling a susţinut un concert caritabil sub numele de „Pansament pentru suflet”. Evenimentul a fost organizat de Transylvania Debates.

Prezentatorul evenimentului a fost Adrian Dreana. În deschiderea concertului a cântat interpretul local Sergiu Nica alături de cvartetul Strings.  Preasfinția Sa Virgil , a transmis un cuvânt de salut din partea Excelenței Sale Böcskei László, episcop romano-catolic, aflat la București, amintind faptul că este foarte importantă cultura în această perioadă, în care oamenii sunt îngrijoraţi de sănătatea lor şi a celor din jurul lor, „Cine cântă, se roagă de două ori”, a amintit Preasfinția Sa.

Cunoscuta artistă, Paula Seling a cântat în fața publicului orădean melodii creştine, cât şi melodii cunoscute din repertoriul personal, cum ar fi „Zburătorii” sau „Timpul”.

„Mă bucur că sunt din nou aici printre voi și sper ca prin responsabilitatea fiecăruia și cu ajutorului lui Dumnezeu să trecem cu bine peste această perioadă mai grea”, a transmis Paula Seling.

Eugen Ivuț