Seamănă caritatea de-a lungul cărării” este ceea ce Asociația Pyramid Learning Center, în parteneriat cu Liceul „Don Orione” din Oradea, ne invită să facem fiecare dintre noi în această perioadă, prin participarea la Concertul caritabil de Crăciun 2018, dedicat copiiilor cu dizabilități. Concertul are loc duminică, 09 decembrie a.c., ora 17.00, la Filarmonica de Stat din Oradea și este susținut de voci consacrate, atât la nivel local, național cât și internațional. Printre acestea: Corul Liceului „Don Orione”, Corul „Bunavestire” dirijat de prof. Dr. Radu Mureșan, Gabriela Dărăban, profesorii Nicoleta și Alin Arendaș din Oradea, organistul Cristian Roșoagă, violonista Melinda Dumitrescu, Antonio Leonard și Ștefan von Korch, unul dintre cei mai apreciați tenori din România la ora actuală.

Vine Crăciunul, vin pacea, bucuria și Vestea cea Bună, se naște Mântuitorul. Dumnezeu ne dăruiește Lumina mânturii, pentru a dărui la rândul nostru un strop din viața și bunăstarea noastră celor asupra cărora Harul divin s-a revelat altfel, copiii suferinzi de autism. Să le facem așadar participând la Concertul Caritabil de Crăciun, duminică, 09 decembrie a.c.”, mărturisește p. Alin Arendaș, administrator Pyramid Learning Center, într-un interviu pentru Biroul de Presă EGCO, oferit cu prilejul acestui eveniment.

De amintit că biletele la Filarmonica de Stat din Oradea pentru acest concert constă într-un tichet donație, în valoare de 20 RON, care se poate achiziționa în holul instituției, înainte de concert.

Vă așteptăm!

Mai multe informații despre Asociația Pyramid Learning Center, un loc cu o viziune holistică asupra copiilor cu dizabilităși, puteți afla aici.