„Petrecerea de bun venit, pentru cei care au pasit pentru prima data, cu emotii, în internatul Liceului Greco-Catolic ,,Iuliu Maniu” este deja o traditie de peste un deceniu.
Anul acesta, a avut loc ieri, 18 Octombrie , în Aula Magna a Seminarului Teologic Greco-catolic ,,Sfintii Trei Ierarhi” din Oradea, începând cu orele 19. Acesta a fost organizat de elevul Coserariu Mark, elev în clasa A-XI-A, cu sprijinul pedagogilor Firez Susana si Gavrilas Emanuel. Scopul organizarii acestei serate a fost unul important: întarirea comuniunii dintre elevi si legarea unor prietenii, care pentru unii vor ramâne pe viata. Dupa prezentarea noilor veniti au urmat o serie de probe surpriza care au destins atmosfera. În final fiecare elev nou venit a primit un cadou din partea colegilor mai mari, pentru a-si aminti cu drag aceasta seara frumoasa petrecuta împreuna si care, credem noi, va ramâne de neuitat pentru toti cei prezenti.
Acest eveniment a fost realizat cu sprijinul Administratiei Seminarului Teologic Greco-catolic „Sfintii Trei Ierarhi” Oradea mai precis Pr. Rector Anton Cioba si Pr. Administrator Roman Eduard.