„Asociatia Caritas Eparhial Oradea organizeaza Loteria pentru Programul “Dusuri pentru Oamenii Strazii”. Loteria se desfasoara în perioada 8 martie 2013 – 9 mai 2013, fiind organizata si desfasurata pe teritoriul României. Biletele se pot procura din Libraria Gutenberg, str. Ep. Mihai Pavel nr. 4 Oradea, de la sediul asociatiei Caritas Eparhial Oradea, str. Ep. Mihai Pavel nr. 3 Oradea precum si de la voluntarii caritas.
Valoarea unui bilet este de 5 lei.
Premiile care vor fi acordate în cadrul acestei Loterii sunt urmatoarele:
1. O saptamâna la Rimini, Italia, pt. 2 persoane; 2. Scoala auto, categoria B pt. o persoana; 3. Un weekend la Baile 1 Mai pt. 2 persoane; 4. Bilete la Teatrul “Regina Maria” Oradea pt. 2 persoane; 5. Cinci vouchere la Restaurantul “Butoiul de Aur”, Oradea; 6. Un robot de bucatarie; 7. Un ceas desteptator cu ecran LCD; 8. Un aspirator de masina; 9. O trusa de cosmetice pt. 2 persoane; 10. O trusa de cosmetice pt. 2 persoane; 11. Un pachet cu vitamine pt. 2 persoane; 12. Un pachet cu vitamine pt. 2 persoane; 13. O geanta de voiaj; 14. Un joc de masa (sah, table, domino); 15. Un portofel.
Extragerea premiilor va avea lor în data de 10 mai 2013, ora 11.00, la sediul Asociatiei Caritas Eparhial Oradea, în prezenta presei. Orice persoana care doreste este libera sa participe la extragere. Numerele câstigatoare cu premiile aferente vor fi afisate pe site-ul asociatiei, www.caritaseparhial.ro, si vor fi publicate în presa din Oradea în ziua urmatoare extragerii.
Persoanele care se afla în posesia unui bilet de Loterie câstigator poate veni sa îsi revendice premiul oricând din momentul anuntarii numerelor câstigatoare, de luni pâna vineri, între orele 9.00 – 15.00, dar nu mai târziu de 20 mai 2013. Înmânarea premiilor se va realiza la sediul Asociatiei Caritas Eparhial Oradea, din Oradea, str. Ep. M. Pavel nr. 3.
Pentru mai multe detalii vizitati site-ul http://www.caritaseparhial.ro/index_ro.php sectiunea Loterie.