„Excelenta Sa Andrea Bruno Mazzoccato, Arhiepiscopul de Udine, s-a aflat duminica într-o vizita la Oradea, cu ocazia sfintirii Bisericii Greco-Catolice din Becheni-Chisau, Satu Mare.

Cu aceasta ocazie Excelenta Sa l-a vizitat pe Preasfintitul Parinte Virgil la spital unde s-au rugat împreuna, dupa care a vizitat Capela „Sfântul Dumitru” din Oradea, care a fot construita si prin contributia Arhidiecezei de Udine.

Seminarul Teologic din Oradea a fost vizitat de catre Excelenta Sa unde fratele vice-rector, Florin Bode, a prezentat în câteva cuvinte realitatea complexa a complexului de pe strada Magheru, nr 25.

Palatul Episcopal afectat de incendiul din data de 25 august 2018, a fost urmatoarea locatiei vizitata de Excelenta Sa, alaturi de parintele vicar general, Mihai Vatamanelu si parintele Antoniu Chifor, vicar cu preotii, urmând vizita la Catedrala „Sfântul Nicolae” si la Liceul Greco-Catolic „Iuliu Maniu”.

Excelenta Sa Andrea Bruno Mazzoccato a fost însotit de catre secretarul personal, parintele Marcin Gazzetta si de catre parintele Vasile Barbolovici.