„„Va’ e ripara la mia casa.” („Du-te si repara casa mea”) – este motto-ul pe care se bazeaza cea de-a X-a editie a campusului ecumenic care se organizeaza în fiecare an la Loreto, în Italia.
În perioada 14-16 martie un grup de persoane din comunitatea noastra a participat la una dintre întâlnirile organizatorice, care de data aceasta a avut loc la Centrul Giovanni Paolo II, în Loreto. Anul acesta campusul va fi în perioada 15-22 iulie.
Detaliul care face diferenta dintre anii precedenti si acest an este faptul ca acum programul campusului propriu-zis se va încheia vinerea, în 20 iulie urmând ca în zilele de sâmbata si duminica 21-22 iulie, sa se evidentieze frumusetea, importanta si continuitatea acestui campus care de zece ani reuneste tineri de diferite confesiuni, din diferite tari, precum : Italia, România, Bulgaria, Ungaria, etc.
Îndemnul cu care ne-am întors acasa de la Loreto este „sa ne încredintam Fecioarei Maria si sa ne rugam Ei” pentru a mijlocii pentru noi si pentru toate activitatile pe care ni le-am propus sa le facem.