„Iata acum ce este bun si ce este frumos, decât numai a locui fratii împreuna”.

La Biserica Penticostala „Tabor” din Oradea a avut loc marti, 16 februarie 2017, o întâlnire a reprezentantilor cultelor participante la Saptamâna de rugaciune pentru unitatea crestinilor care a avut ca si tema: „Împacarea – Iubirea lui Cristos ne constrânge”, din Scrisoarea a doua catre Corinteni a Sfântului apostol Pavel, capitolul 5 cu versetul 14.

La întâlnire organizata de catre doamna Laura Ologu, au participat Preasfintiile lor Virgil Bercea, episcopul greco-catolic de Oradea si László Böcskei, episcopul romano-catolic de Oradea precum si reprezentantii Bisericilor: Ortodoxa, Reformata, Penticostala, Unitariana, Evanghelica – Lutherana si Comunitatea Evreilor Mesianici din Oradea, reprezentata de rabinul Nagy David.
În cadrul discutiilor s-a analizat Saptamâna de rugaciune pentru unitatea crestinilor din acest an, reprezentantii cultelor crestine remarcând legatura strânsa si prietenia care s-a format între Biserici în urma acestor seri de rugaciune. De asemenea au fost dezbatute si câteva dintre viitoarele proiecte care se vor desfasura în acest an la Oradea împreuna cu toate bisericile crestine din orasul nostru.