„Devenit deja o traditie de-a lungul anilor, Spectacolul de Craciun, a marcat în familia Liceului nostru apropierea de importanta Sarbatoare a crestinatatii, Nasterea Domnului. Implicarea a fost una generala, începând cu cei mici, din clasa a IV – a, care au încântat auditoriul cu un repertoriu divers de cântece, colinde si urari, urmând apoi elevii din ciclul gimnazial si din cel liceal, care au prezentat, fiecare clasa în parte, diverse locuri din Europa si România, în care Sarbatoarea Nasterii Domnului este traita si sarbatorita, despre traditiile si obiceiurile existente în respectivele locuri.
Pe lânga momentele mentionate mai sus, au mai fost implicati si elevi din diverse clase, care, alaturi de doamna profesoara Antonia Nica, au cântat colinde, înfrumusetând atmosfera din sala, elevi din clase de liceu care au interpretat cateva colinde, având în acompaniament diverse instrumente muzicale, si câteva momente de dans sportiv în care elevii nostri au dovedit existenta unui frumos si real talent. Înca un moment special a fost unul de natura sportiva, fiind prezentate câteva exercitii fizice, deloc usoare, la care au participat elevi din diverse clase, sub coordonarea domnului profesor Andrei Cristea.
Spre finalul acestei sarbatori, noul grup de tineri, recent înfiintat, în cadrul liceului nostru de catre parintele director, Dragos Alexandru, si sub coordonarea catedrei de religie, au prezentat o scurta sceneta de Craciun, ce a surprins prin mesajul ce a dorit sa îl transmita.
Finalul spectacolului a fost unul ce a caracterizat întreaga durata a spectacolului, când toti cei care au prezentat momentele mentionate mai sus, s-au reunit cu totii pe scena, unde în prezenta doamnei profesoare Antonia Nica, la pian, au cântat câteva colinde.