„Biserica Greco-Catolica „Sfânta Treime” din Simleu Silvaniei a fost duminica, 12 decembrie, gazda celei de a II-a editii a Concertului „Seara de Colinde si Datini de Craciun”.
Au participat: Corul „Te Laudamus” al Bisericii Greco-Catolice din Simleu Silvaniei, dirijor Ing. Ioan Chioran; Grupul Vocal „Mugurelul” din Simleu Silvaniei, condus de prof. Gavril si Cornelia Neaga; „Viflaimul” de la Plopis; Corul „l’Annunciazione” din Oradea, dirijor Radu Muresan; Ansamblul „Barcaul” al Clubului Copiilor din Simleu Silvaniei, condus de prof. Gavril si Cornelia Neaga; Corul „Schola Cantorum” al Facultatii de Teologie Greco-Catolica din Oradea, dirijor Radu Muresan; Corul Bisericii Greco-Catolice „Sfânta Familie” din Zalau, dirijor prof. Grigore Grigorut.
Evenimentul a fost organizat de Biserica Greco-Catolica „Sfânta Treime” din Simleu Silvaniei, în colaborare cu Ansamblul „Barcaul” al Clubului Copiilor din localitatea mai sus mentionata. La final, parintele Nicolae Bodea, preotul paroh al locasului de cult, a multumit coralelor si credinciosilor pentru reusita evenimentului, dorindu-le ca mult-iubita Sarbatoare a Craciunului sa le aduca multa bucurie si sanatate în noul an care bate la usa.