„De Sarbatoarea Coborârii Spiritului Sfânt, comunitatea noastra, Parohia Franciscana „Maica Domnului” din Oradea a îmbracat haine de sarbatoare. În aceasta zi deosebita, în cadrul Sfintei Liturghii de la orele 10.00, un numar de 17 copii, au avut marea bucurie ca pe lânga darurile Spiritului Sfânt, sa primeasca în inima lor curata, Trupul si Sângele lui Isus Cristos, în Sfânta Împartasanie.
Bucuria si emotia i-au cuprins pe cei mici ca si pe cei mari. Îmbracati asemenea îngerilor, cu mâinile împreunate, cuprinsi de emotie, acesti copii si-au deschis larg inima pentru a-L primi pe cel mai bun si drag Prieten, pe Isus Cristos.
Un rol deosebit l-a avut Sora Felicia Unguru O.A., care cu dragoste si gingasie, a fost aproape de ei, le-a calauzit pasii învatându-i cu dragoste despre Biserica, Sacramente si iubirea lui Dumnezeu.
Multumim lui Dumnezeu pentru aceasta sarbatoare, pentru toate darurile revarsate asupra noastra, multumim parintilor si tuturor celor care cu dragoste si devotament, au facut ca aceasta zi sa fie una cu totul speciala.