„Mânati de dorinta de a „învata altfel”, elevii clasei a III- a A, energici si curiosi, dornici de cunoastere, au desfasurat tabara de studiu practic-aplicativ la Dusesti în perioada 08 – 10 iunie 2016. Au gasit acolo un plai rustic cu oameni minunati si peisaje impresionante. Linistea, frumusetea florilor si trairile de neuitat i-au înconjurat pretutindeni si au contribuit în mod placut la sederea lor acolo.
Într-o pensiune retrasa, elevii clasei a III- a A, coordonati de învatatoarele Pintea Flavia si Dobrata Bianca, au petrecut zile de neuitat, în care au învatat sa se respecte unii pe altii si asa sa respecte natura, sa lege prietenii dar mai ales sa redescopere modalitati de a-si petrece timpul într-un mod placut, departe de lumea retelelor tehnologico-informatice si totusi în esenta comunicarii si a condividerii experientelor personale si de grup.
Activitatile cele mai îndragite de copii au fost: confectionarea unor obiecte din materialele oferite de natura, variile experimente, concursurile, drumetiile, jocurile sportive, dar si nelipsitele dansuri ritmate de cântece.
Suntem convinsi ca acesti copii vor încheia anul scolar valorificând capacitatile si calitatile lor atât individuale cât si în cadrul echipei, cu aceasta ocazie adunând frumoase amintiri.