„Chemarii celei de sus, Mântuitorule, arata-l mostenitor pe acesta ce cu credinta s-a mutat, primind rugaciunea cea din urma a lacrimilor lui, Cel ce singur esti fara de pacat”(Cântarea a 3 a înmormântarii preotilor ).

Parintele Ioan David a trecut la cele vesnice, fiind înmormântat luni, 30 noiembrie 2015, la Carei. Slujba înmormântarii a fost savârsita de catre Preasfintia Sa Virgil Bercea alaturi de parintii protopopi si preotii Protopopiatului Carei.
Parintele Ioan s-a nascut la 18 iunie 1931 în comuna Supuru de Jos din parintii Gheorghe si Floare. Liceul l-a facut la Simleul Silvaniei, dupa terminarea Liceului, pasii sau îndreptat spre Manastirea Bixad unde a facut noviciatul, iar dupa aceea a facut armata timp de trei ani. S-a casatorit în anul 1966 cu Bighe Livia alaturi de care a trait 49 de ani. Dupa stagiul militar a fost pregatit în vederea preotiei de catre Preasfintia Sa Iuliu Hirtea fiind hirotonit în anul 1973. Parintele a contribuit la construirea Bisericii din Tasnad si a capelei spital din Carei. Fiul parintelui Ioan este tot preot, parintele Mihai fiind preot în Cesena si Forli (Italia).
Dumnezeu sa-i faca parte de odihna cea vesnica, în corturile dreptilor sa-l aseze si în sânul lui Avraam sa-l odihneasca!