„Pentru comunitatea greco-catolica din Chilioara dupa Sfânta Liturghie de duminica, 16 august, la care au fost prezenti Pr. Vicar cu preotii Antoniu Chifor, Pr. Vicar Vasile Barbolovici, Pr. Protopop Valer Parau, Pr. Andrei Mesesan, Pr. Bogdan Torjoc si Pr. Paroh Pop Vasile, a avut loc un moment important din viata parohiei, si anume sfintirea casei parohiale.
Lucrarile au început acum trei ani si iata ca prin mari eforturi ale unor binefacatori a fost finalizata casa parohiala. Multumire în primul rând I se aduce lui Dumnezeu pentru tot binele primit în aceasta parohie unde credinciosi au o biserica unde se pot ruga si au o casa parohiala unde preotul sa poata sta si sa fie disponibil tot timpul pentru toti credinciosi indiferent de confesiune. Multumire se cuvine si Preasfintiei Sale Virgil Bercea pentru tot ajutorul si binecuvântarea dânsului fara de care nimic nu era posibil.
Multumim parintelui Vasile Barbulovici care a facut tot posibilul ca aceasta casa parohiala sa se poata realiza, multumiri se aduc si parintelui Marinel Muresan pentru tot ajutorul dânsului , Episcopiei prin proiectele depuse , autoritatilor locale, si nu în ultimul tuturor credinciosilor si binefacatorilor nostri.