„Va anuntam ca în aceasta luna se vor relua exercitiile spirituale sustinute de parintii misionari vincentieni din Africa de Est, în România. Astfel, în perioada 12-17 iulie 2015, se va organiza o Saptamâna de Reculegere spirituala, în Oradea, la centrul Posticum. Reculegerea va fi condusa de catre pr. George Biju, continuator, alaturi de pr. Anthony Saji, a misiunii pr. Joseph Bill.
Scopul de baza al acestor reculegeri este acela al convertirii persoanei la Dumnezeu, a conduce spre o viata bazata pe Sfintele Sacramente si Sfânta Scriptura si de a aplica cele zece porunci în viata moderna de zi cu zi. Multi participanti au marturisit ca au fost cu adevarat transformati de dragostea lui Isus pe care au trait-o prin predicile, rugaciunile, Sf. Liturghii sau adoratiile din cadrul acestor reculegeri, altii si-au regasit pacea interioara reapropiindu-se de Sf. Taina a Spovedaniei dupa o lunga perioada de neglijare a acesteia. Unii au invatat sa ierte sau sa-si accepte neputintele, altii dobândind vindecare de dependentele lor psihologice sau bolile fizice.
Trebuie stiut ca poate participa oricine, însa datorita continuitatii temelor este necesara participarea integrala la aceste meditatii.
Pentru cei care mai doresc sa participe, se mai fac înscrieri la Pr. Emil Ghiurca, la numarul de telefon: 0748 907 913.