„La târgul Gaudeamus din Oradea a avut loc astazi, prezentarea cartii "În mâinile Domnului. Însemnari personale, 1962 -2003" a Sfântului Parinte Ioan Paul al II-lea / Karol Wojtyla, prezentare facuta de catre: parintele doctor Alexandru Buzalic, parintele Cristian Balanean si domnul Mihai Maci. La eveniment a fost prezent si Preasfintia Sa Virgil, Episcopul de Oradea.
Cartea a aparut prin grija Cardinalului Stanislaw Dziwisz, mitropolitul Cracoviei, care dupa ce prin testamentul Papei Ioan Paul al II-lea primeste dispozitiile de a distribui toate obiectele personale ale sale, iar toate însemnarile sa fie arse, Cardinalul nu le arde ci le prezinta Congregatiei pentru Cauzele Sfintilor de la Vatican, pentru ca aceste însemnari consti tuie o cheie pentru a întelege personalitatea Papei Ioan Paul al II-lea.
„Fie ca lectura însemnarilor personale ale Papei Ioan Paul II sa ne ajute pe toti sa descoperim profunzimea spirituala a omului secolului XXI si sa ne duca la o si mai mare iubire pentru Dumnezeu si pentru semeni.“ (card. Stanislaw Dziwisz, mitropolitul Cracoviei).