„În sala festiva a Liceului Greco Catolic „Iuliu Maniu” a avut loc un moment de sarbatoare. Au luat cuvântul parintele Dragos Alexandru, directorul Liceului, doamna director adjunct Muresan Rodica, iar doamna profesoara de istorie Florentina Barta a vorbit elevilor despre figura lui Iuliu Maniu. Din partea Bibliotecii Judetene „Gheorghe Sincai ” din Oradea, a luat cuvântul doamna Mariana Barna, sef serviciu comunicare colectii.
Acest eveniment a cinstit memoria lui Iuliu Maniu si „mugurii” au început sa creasca în cel de-al doilea numar al revistei „Muguri de lumina”.
Paginile acestei reviste au fost realizate de grupele de gradinita si de catre elevii claselor Step by Step ale Liceului nostru. Acest numar continua sirul aparitiilor publicate si mult asteptate de copii, parinti si profesori.
Ca sursa de inspirare pune în valoare creatiile literare, artistice si activitatile fiecarei clase în parte, cu emotii, bucurii si talent. În paginile acestei reviste pot fi desco perite rebus uri, poezii, povestioare, legende, jocuri.
Revista este o reusita a muncii colective. Cei peste 330 de elevi au recitat, au cântat si s-au bucurat, au primit îndemnuri.
Un copil educat ramâne în credinta si în netarmurita lumina crestina, care îl poate face fericit, îl învata sa iubeasca si sa daruiasca. Îl ajuta sa traiasca-n armonie, în lumea copilariei si a omeniei.

Profesor învatamântul primar