„Ziua de duminica, 7 decembrie, a.c., a constituit un prilej de bucurie spirituala si de nou început atât pentru credinciosii parohiei greco-catolice din Cizer, Salaj, cât si pentru noul lor pastor sufletesc, parintele Grad Ioan, împreuna cu familia sa.
Noul paroh instalat de parintele protopop Valer Parau, a fost asteptat cu iubire crestineasca de comunitate. Sfânta Liturghie a fost oficiata la capela greco-catolica “ Toti Sfintii ”, de catre parintele protopop Valer Parau, parintele Alexandru Fit si noul parinte Ioan Grad.
Alaturi de credinciosii din parohie, la Sfânta Liturghie au fost prezenti si credinciosi din alte parohii mai mult sau mai putin îndepartate, acest eveniment fiind un prilej de bucurie.
La încheierea Sfintei Liturghii, parintele protopop a adresat un cuvânt de învatatura, urmat de citirea actului de numire a noului preot paroh, subliniindu-se importanta si necesitatea conlucrarii, în pace si dragoste frateasca, în parohie, pentru dobândirea roadelor spirituale si cresterea turmei lui Hristos.
Noul preot paroh a adresat, la rândul sau, un scurt cuvânt celor prezenti, multumind lui Dumnezeu pentru toate, Preasfintiei Sale, Virgil Bercea pentru încrederea acordata în vederea pastoririi acestei parohii, parintelui protopop, familiei si preotilor parohi, luându-si angajamentul ca, împreuna si mereu în conlucrare – preot si credinciosi, sa vegheze la buna rânduiala a Bisericii.