„Desi suntem o comunitate mica, alcatuita din credinciosi disponibili la orice ora si credinciosi disponibili în functie de programul de munca, am reusit sa ne adunam cu totii, în data de 21 noiembrie, în momente diferite, pentru a sarbatorii Prezentarea la Templu a Sfintei Fecioare Maria si implicit hramul Parohiei noastre. Dupa Divina Liturghie celebrata în cursul diminetii, celebrare la care am fost onorati cu prezenta gazduitorului nostru, ipodiacon Ghita Muste, împreuna cu credinciosii ne-am bucurat unii de altii si în cadrul unei agape fratesti.
Seara zilei a fost consacrata în întregime rugaciunii. Dupa celebrarea Divinei Liturghii, destinata în special credinciosilor care au un loc de munca, ne-a placut sa stam cu Domnul, hranindu-ne cu profetiile din Isaia referitoare la venirea Mântuitorului, în cadrul Litiei Euharistice. Timp de adoratie si de har, timp de ascultare a Cuvântului si de marire a lui Dumnezeu prin cântare, timp de curaj în momentele de tacere. Am stat cu Domnul, L-am privit si L-am iubit. A stat cu noi, graindu-ne de la inima la inima tot ceea ce aveam nevoie sa auzim.
Va multumesc, dragi credinciosi pentru pentru ca ati fost bravi si ati stat pâna la capat desi ma asteptam sa plecati rând pe rând, din cauza orei tarzii!Va multumesc si voua, copiilor, pentru ca ati dorit sa veniti si sa petreceti tot acest timp cu Domnul! Ati ramas pâna la capat învatându-ne ce este dragostea de Dumnezeu si care trebuie sa fie atitudinea noastra fata de El.
Dumnezeu sa va binecuvânteze pe toti si pe fiecare!