„Astazi, a avut loc deschiderea festiva a noului an universitar pentru studentii de la Facultatea de Teologie Greco-Catolica, Departamentul Oradea, din cadrul Universitatii Babes Bolyai.
Evenimentul a început la ora 8:00 cu Sfânta Liturghie celebrata de PS Virgil Bercea, împreuna cu preotii, formatorii, profesorii, seminaristii si studentii Departamentului. În cadrul predicii, PS Virgil a subliniat importanta formarii spirituale sub privirea lui Cristos Euharisticul. Evenimentul a continuat la orele 10:00 cu „Te Deum”, oficiat de P.S. Virgil alaturi de noul rector al Seminarului, Pr. Anton Cioba. PS Virgil a multumit vechii conduceri a seminarului pentru efortul depus în formarea viitorilor slujitri în Via Domnului, totodata implorând multe haruri pentru noul Rector alaturi de noua conducere: Fratele Florin Bode – vicerector, Pr. Anton Rus – spiritual. Deasemena multumiri s-au adresat si profesorilor, personalului administrativ si auxiliar al Facultatii noastre; iar seminaristilor le-a urat CURAJ în formare si DESCHIDERE fata de ceilalti.
Cu ocazia începerii noului an universitar, uram studentilor Facultatii de Teologie Greco-Catolica Oradea un zbor folosind aripile credintei si ratiunii!

Raul Stancea