Azi, în Duminica Vindecării demonizatului din ținutul Gherghesenilor, am avut bucuria de a-l avea în mijlocul nostru pe PS Virgil Bercea, episcopul greco-catolic de Oradea, cu ocazia sfințirii lucrărilor de renovare a casei parohiale.

Vizita Preasfinției Sale a început cu săvârșirea Sfintei Liturghii în biserica Parohiei Greco-Catolice Sf. Mc. Gheorghe, din Ioanis. Alături au concelebrat preacucernicul Părinte protopop Zima Zorel, Părintele paroh Ilea Valentin, Părintele diacon Grațian Guiaș și ipodiaconul Crăciun Marius, în prezența credincioșilor parohiei noastre.

PS Virgil a transmis încurajări și binecuvântări, vorbind celor prezenți, cu liniștea și căldura cu care ne-a obișnuit și cu care întâmpină orice suflet. Vizita Preasfinției Sale, aduce bucurie, încredere și îndemnul de a merge înainte.

Aducem mulțumiri lui Dumnezeu, Preacuratei Fecioare Maria și tuturor puterilor cerești, precum și Preasfinției Sale pentru prezența în mijlocul nostru, pentru dragostea și părinteasca cercetare.

Biroul Parohial