„Duminica, 23 iunie, a.c., în Sarbatoarea Coborârii Spiritului Sfânt, comunitatea noastra parohiala, a trait momente de bucurie si înaltare sufleteasca. Un numar de 11 copii au primit pentru prima data în inima si viata lor pe Isus Euharisticul, în cadrul Sfintei Liturghii solemne celebrata de Pr. Paroh Mihai Vatamanelu.
Copiii, dupa o pregatire serioasa care a durat 5 luni de zile, sub îndrumarea Sr. Unguru Felicia O.A., au venit cu emotii dar si cu nerabdare , însotiti de parinti si rude, la biserica pentru acest moment important din viata lor. Liturghia a fost animata de Grupul de copii ”Dominic Savio”, care prin cântarile si glasurile lor, ne-au înaltat minte a si inima catre Dumnezeu , Creatorul si Parintele nostru.
Dupa Sf. Liturghie , copii au pregatit un moment artistic deosebit cântând la pian si flaut, piese clasice, pe care le-au dedicat tuturor celor prezenti. Dupa masa Euharistica, a urmat si masa trupeasca, adica o agapa pregatita la subsolul bisericii, unde copiii sau infruptat din bunurile pregatite special pentru ei. Multumim lui Dumnezeu petru toate binefacerile care le revarsa asupra Bisericii si îi încredintam pe acesti copii ocrotirii Maicii Domnului, ca sa-i pazesca de toate uneltirile celui rau.
Multumim tutoror celor care s-au implicat în organizare si au facut ca aceasta sarbatoare sa fie cu adevarat la înaltime.
Pace si Bine!