„Vineri 31 mai a.c., a avut loc ultimul sunet de clopotel pentru colegii nostri din anul IV de studii.
Momentul festiv a început cu Sfânta Liturghie celebrata de PS Virgil Bercea, în capela Seminarului, unde le-a vorbit celor prezenti despre importanta oricarui tip de slujire la care sunt angajati.
În Aula Magna, a Seminarului Teologic, studenti seminaristi si laici au intrat intonând "Gaudeamus Igitur", purtând robe festive si toca.
Discursul festiv a fost tinut de parintele Iuliu Muntean, care a subliniat importanta recunoasterii de catre absolventi a faptului ca Dumnezeu "are trebuinta de fiecare". Reprezentantul anului IV, Borota Cristian, i-a predat traditionala cheie reprezentantului din anul III, Farc Alexandru, dupa care seful de promotie 2009-2013 Razvan Chivulescu a adus multumiri celor prezenti.
La aceasta bucurie au participat familiile absolventilor, profesorii si formatorii Seminarului. În aplauzele celor prezenti, au fost acordate diplome tuturor absolventilor, de catre domnul Ionut Popescu, directorul Departamentului Facultatii de Teologie si de catre parintele Antoniu Chifor, rectorul Seminarului.

Sursa: http://www.seminaroradea.ro/