„În comuniune cu toti copiii din lume, în data de 4 octombrie 2012, copiii claselor „Step by Step” de la Liceul Teologic Greco-Catolic „Iuliu Maniu” din Oradea, au celebrat împreuna „Adoratia Euharistica mondiala”.
Aflata la a treia editie în Oradea, Celebrarea Adoratiei Preasfântului Sacrament s-a desfasurat în doua locatii diferite, si anume: în Catedrala Greco-Catolica „Sfântul Nicolae” si în Capela „Sfântul Gheorghe” a Seminarului Teologic „Sfintii Vasile, Grigore si Ioan”. A fost animata de catre copiii care au dorit sa-i scrie lui Isus despre viata lor, despre familiile lor, multumindu-i în acelasi timp pentru binefacerile facute.
Aceasta celebrare face parte dintr-un program numit „Copiii Euharistiei”, care doreste sa impulsioneze viata devotionala în inimile si sufletele copiilor si tinerilor. „Copiii Euharistiei” a fost înfiintat în anul 2003, printr-o inspiratie a Sfântului Spirit, pentru a aduna copiii din întreaga lume înaintea Preasfântului Sacrament, pentru a-i învata mesajul de la Fatima, importanta Preasfântului Rozariu, si pentru ca sa se roage pentru familiile lor si pentru toate familiile din lume, asa cum le-a cerut Fericitul Ioan Paul al II-lea!