„Vineri, 16 decembrie 2011, elevii clasei a III-a C de la Scoala „Oltea Doamna”, însotiti de profesoara Rodica Foltut si patru mamici au sosit la Liceul „Don Orione”. Ei au participat alaturi de grupa mica, grupa mare (gradinita), clasa I, clasa a V-a si a VI-a la Sfânta Liturghie. Apoi au mers împreuna cu elevii clasei I de la Liceul „Don Orione”, însotiti de mamici si profesoara Iohana Pascar (organizatorul activitatii) la subsolul bisericii unde s-a desfasurat activitatea cu numele „Ce pot face multe mâini dibace?” Elevii au fost salutati de domnul director Alexandru Stoica si managerul liceului, profesorul Peter Miheller.
S-a lucrat în echipe formate din elevi, parinti si cadrele didactice, pe centre, la fiecare centru fiind prezentat modelul, dar si sarcina de lucru, aceasta fiind însotita de poze sugestive pentru fiecare etapa a desfasurarii obiectelor propuse. Elevii au realizat stelute, globuri, felicitari folosind hârtie origami, lipici cu sclipici, perforatoare, cartoane imprimate cu diverse modele de felicitari si multe alte materiale.
Dupa terminarea activitatii, elevii clasei a III-a au fost invitati sa vada mica Gradina Zoologica din curtea liceului, iar apoi au intrat în sala clasei I, unde elevii le-au cântat Imnul „Don Orione”, iar cei mari au colindat. Elevii clasei a III-a C s-au întors la Scoala „Oltea Doamna” la fel ca dimineata, cu autocarul Liceului „Don Orione”.
Aceasta activitate a avut ca scop valorificarea potentialului creativ al elevilor prin învatarea unor tehnici specifice artelor plastice, dezvoltarea capacitatii de socializare rapida prin participarea la activitati organizate pe grupuri de copii de diverse vârste.